"Екоклас"

Відповідно до плану роботи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді на 2015 рік, затвердженого Міністерством освіти і науки України (протокол №4 від 03.12.2014 року), Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України та торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України за ініціативи соціального центру Геннадія Виходцева в січні-квітні 2015 р. провели Другий Всеукраїнський конкурс для учнівської молоді «ЕКОклас».

Конкурс проводився з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів; формування екологічної культури у населення.

Учасниками конкурсу стали учнівські колективи, творчі учнівські об’єднання загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів України віком від 6 до 17 років та педагоги з практичним досвідом роботи в дослідницькій та природоохоронній діяльності, галузі екології.

Одним з переможців, відповідно до рішення журі конкурсу, визнана команда вихованців гуртка «Юні рослинники» Перечинського будинку дитячої та юнацької творчості.

Вихованці запрошені на урочисту церемонію нагородження фіналістів II Всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас» 18 травня 2015 р. у Київському планетарії.

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.