"Золотий нарцис"

15 травня 2015 року за ініціативи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, сприяння департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА на території Карпатського біосферного заповідника в Долині нарцисів біля Хуста відбувся обласний зліт юних натуралістів «Золотий нарцис».

Учасників зібрання, гостей та юннатів привітали директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Михайло Мотильчак, директор ЗОЕНЦ Олександр Геревич, директор Карпатського біосферного заповідника Федір Гамор, голова обласної організації Товариства охорони природи Тиберій Бауман./Files/images/IMG_1290.jpg

У цьому році в роботі зльоту взяли участь 16 команд з різних міст та районів області. Свої знання, ерудицію, здібності й уміння юні натуралісти мали змогу показати в різних конкурсах: «Флора і фауна рідного краю», «Чарівний світ природи України», «Екотуризм».

Паралельно проходили змагання юних художників, а також виставка декоративно-прикладного мистецтва юннатів./Files/images/IMG_1321.jpg

Приємно відзначити, що за підсумками оцінювання перше місце посіла команда «Доброта» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Туря Ремета. Щиро вітаємо їх з перемогою.

Кiлькiсть переглядiв: 395

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.