ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ: ІСТОРІЯ І СЬОГОДЕННЯ

/Files/images/img_20161203_100821_1_.jpg

Напередодні Дня збройних сил України в Закарпатському обласному палаці дітей та юнацтва підбили підсумки обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

Усі роботи переможців за номінаціями увійшли до другого тому альманаху, виданого за підсумками конкурсу, а з малюнками та фотороботами усіх учасників ІІІ етапу конкурсу можна було ознайомитися на виставці, що розгорнулася у приміщенні „ПАДІЮНу”.
У цьому році конкурс став більш масовим, ніж торік. Зокрема, учасниками третього етапу стали 193 учні (у минулому році – 138). Переможці у чотирьох номінаціях „Лист”, „Історичний нарис (розвідка)”, „Малюнок” та „Фоторобота” отримали планшети, було вручено також заохочувальні призи – акустичні системи.

Кирлик Доменіка – учениця Дубриницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів виборола ІІІ місце за історичний нарис «Герої серед нас», а учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Т-Ремета Шульгіна Катерина отримала заохочувальний приз за малюнок «З Україною в серці».

Також для участі у святі були запрошені всі переможці районного етапу конкурсу, вчителі, які підготували переможців, та керівники методичних об’єднань заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, вчителів історії, української мови та предмету «Захист Вітчизни».

Кiлькiсть переглядiв: 836

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.